Diensten

Diensten

Wat doet Analyst ICT nu precies?

Om te voorkomen dat u de hele pagina door moet lezen hebben wij een simpel antwoord op de vraag; “wat doet Analyst ICT nu precies?”. Analyst ICT is namelijk een ICT dienstverlener dit houdt in dat wij u ontzorgen op het gebied van alles wat met ICT te maken heeft. Denk hierbij aan het leveren, installeren en onderhouden van uw computer en server systemen. Wij zorgen ervoor dat uw systemen bijgehouden worden, veilig zijn maar vooral dat de medewerkers van uw bedrijf prettig kunnen werken. Naast deze diensten zijn er een tal van extra diensten die wij leveren zoals bijvoorbeeld telefonie en hosting.

Server- en werkplekbeheer / Netwerk- en systeembeheer

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor uw organisatie. Een werkplek waarbij u niet bezig hoeft te zijn met uw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd.

Analyst ICT helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van uw servers. Wij zorgen ervoor dat uw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken wij actief met u mee. Wij zien het als onze taak dat u zich geen zorgen meer maakt over uw server / netwerk en over uw werkplekken.

.

Online werkplekken

Flexibel, zorgeloos en kostenbesparend werken waar je maar wilt, dat kan met online (Windows) werkplekken. Of dit nu op kantoor, thuis of op locatie is. De werkplekken zijn altijd bereikbaar, de data altijd beschikbaar en het is betrouwbaar en makkelijk.

Analyst ICT regelt en beheert online werkplekken. Met een externe server in het datacenter van Analyst ICT kunt u altijd, zorgeloos en veilig in de Cloud werken. Via een extern bureaublad heeft u toegang tot uw eigen beveiligde omgeving, software programma’s en netwerk. En kan er makkelijk op uw organisatie gereageerd worden. Heeft u bijvoorbeeld meer of minder ruimte nodig? Het is zo geregeld met de online werkplekken bij Analyst ICT.

.

Voip telefonie

Goede bereikbaarheid draagt bij aan de professionaliteit van uw onderneming. Als organisatie is het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn voor klanten en potentiële opdrachtgevers. En voor uw werknemers is het essentieel dat ze altijd en overal telefonisch werkzaam kunnen zijn.

Analyst ICT beheert en faciliteert een telefooncentrale met toestellen via VoIP (Voice over IP), geheel op maat en afgestemd op uw situatie. De uitgebreide functionaliteiten zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw werknemers. Analyst ICT neemt de gehele zorg van uw volledige communicatieomgeving met VoIP uit handen.

.

Hardware en software

Hardware en software zijn een belangrijk ondersteuning van uw organisatie. Een ondersteuning waarmee u uw organisatie wilt versterken, niet waar u afhankelijk van wilt zijn. Daarom is het belangrijk om hardware en software te hebben die past bij uw organisatie, werknemers en diensten.

Analyst ICT is ervan overtuigd dat elke organisatie een eigen unieke structuur heeft. Daarom geven wij passend advies of het nu gaat om Microsoft of Apple netwerken geheel gericht op uw wensen en uw organisatie. Hierdoor worden hardware en software op elkaar afgestemd en wordt er een perfecte werkomgeving voor uw werknemers gecreëerd. Analyst ICT denkt in oplossingen en door de persoonlijke benadering en de kennis van onze professionals kunnen wij kwaliteit en gebruikersgemak garanderen.

.

Wifi / Draadloos netwerk / Connectiviteit

Connectie en verbinding is voor elke organisatie van belang. Hierdoor kan men voorzien in de behoefte van contact, verbinding en informatievoorziening. Met de juiste kennis, hardware en implementatie kunt u tegen relatief lage kosten uw klanten en uw medewerkers een wifi-netwerk geven en zo voorzien in deze behoeften.

Analyst ICT zorgt voor een wifi-verbinding binnen uw organisatie waar u geen omkijken meer naar heeft. Snel, draadloos, veilig en met goede dekking. Iedere toepassing kan bedacht worden en aangepast worden aan uw situatie, uw klanten en uw wensen.

.