Oplossingen

Oplossingen

Online Werkplek / Cloud werkplek / Private of Public Cloud

Een Online werkplek maakt het mogelijk op afstand uw eigen bureaublad tot uw beschikking te hebben. Te benaderen vanaf Windows, Mac of Linux en optioneel vanaf je smartphone of tablet. Online Werkplek zorgt ervoor dat u zonder grote investeringen direct aan de slag kunt en dat uw IT-capaciteit naadloos met uw bedrijf kan meegroeien.

U krijgt een virtuele werkplek op basis van Microsoft Windows. Deze virtuele omgeving met al uw eigen instellingen en bestanden kunt u overal én altijd benaderen. Uw heeft beschikking over Microsoft Office 2013 (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Publisher en OneNote), een Hosted Exchange mailbox en eventueel eigen applicaties.

Voor alle gebruikers worden op de Terminal Server omgeving profielen aangemaakt. Op uw eigen “cloud server” staat de software die u nodig hebt. Zoals MS Outlook, Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Maar ook “kleinere” software, zoals Adobe Acrobat Reader wordt er voor u opgezet. Maakt u gebruik van specifieke bedrijfssoftware? Geen probleem, dan zullen wij eerst testen of deze software goed werkt binnen de Terminal Server omgeving. Zonodig nemen we hiervoor contact op met de leverancier. Werkt dit goed dan installeren we ook deze software voor u en worden de rechten naar uw wensen geregeld. Analyst ICT biedt ondersteuning voor verschillende bedrijfssoftwarepakketten van Unit4, Exact, Afas, SnelStart, Accountview, Sap en vele anderen. Op die manier heeft u onafhankelijk van uw locatie altijd werken zoals u op kantoor gewend bent.

.

.

Microsoft Office 365

De Cloud oplossing van Microsoft heet Microsoft Office 365. Office 365 is een combinatie van drie verschillende Microsoft producten: Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint en Microsoft Lync. Deze drie applicaties zijn serverproducten van Microsoft (Office 365 is een cloudoplossing). Gebruikers kunnen met de applicaties gegevens en informatie met elkaar delen. Analyst ICT is Microsoft Silver Partner. Wij helpen uw bedrijf graag om van Office 365 een succes te maken.

Wat is Office 365?
Voorheen installeerde men deze Microsoft applicaties op een eigen serveromgeving. Tegenwoordig biedt Microsoft deze applicaties ook aan als een online dienst. Die online dienst heet Office 365. Hierbij hoeft er geen investering gedaan te worden in de aanschaf en het onderhoud van eigen serverapparatuur. In plaats daarvan neemt men Office 365 af als een dienst (Software as a Service) en wordt er per maand een bedrag betaald wat afhankelijk is van het aantal gebruikers.

Wat kun je met Microsoft Office 365?
Exchange is de “team” server van Microsoft. De belangrijkste functies zijn het verwerken van e-mail, agendaitems, contactpersonen en taken voor uw team of bedrijf. Exchange is te koppelen aan Microsoft Outlook (voor Windows en Apple, IOS), mobiele telefoons en tablets zoals Android en iPhone. Met Exchange kunt u e-mail, taken en agenda’s met collega’s delen. Zo kan uw secretaresse bijvoorbeeld in uw agenda kijken of uw mail controleren op het moment dat u niet aanwezig bent.

Sharepoint
Sharepoint is van origine een intranet applicatie. Een intranet applicatie is een website voor intern gebruik (deze staat dus niet perse op het internet). Met Sharepoint is het mogelijk om informatie te delen. Dit kunnen Office documenten zijn (bijvoorbeeld Word bestanden, of Excel Spreadsheets), maar ook lijstjes met bijvoorbeeld actiepunten of een adresboek. Het pakket is enorm veelzijdig. Met sharepoint kunt u bijvoorbeeld een projectsite inrichten waar klant en onderaannemers op kunnen inloggen. Op die manier kunt u met alle partijen samenwerken.

.

.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het Publieke Cloud platform van Microsoft, dat beschikbaar wordt gesteld vanuit een wereldwijd netwerk van data centers die door Microsoft worden beheerd. Tracks heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

De mogelijkheden van Microsoft Azure

Microsoft Azure is een breed inzetbaar Cloud Platform dat de mogelijkheid biedt om allerlei activiteiten naar de Cloud te brengen op het gebied van infrastructuur, gegevensopslag en development. Het beschikt ook over een eigen Active Directory (gebruikersbeheer) dat je kunt koppelen aan je eigen on-premise Active Directory. Zo hoeven gebruikers zich maar één keer aan te melden (single sign-on).

Microsoft Azure biedt een infrastructuur die je binnen enkele minuten kunt uitbreiden en aanpassen aan de wisselende behoeften van jouw bedrijf. Hierbij betaal je alleen voor de capaciteit die je daadwerkelijk gebruikt. Ook voor gegevensopslag is het platform eenvoudig te koppelen aan de bestaande (on-premise) infrastructuur, bijvoorbeeld voor het maken en herstellen van back-ups en voor archivering.

Ook voor ontwikkelen en testen van webapplicaties en mobiele apps is Microsoft Azure een ideaal platform. Je kunt toepassingen ontwikkelen en implementeren zonder dat je de infrastructuur hoeft te beheren. Updates voor jouw ontwikkelplatform en besturingssysteem worden automatisch geïnstalleerd, zodat de ontwikkelomgeving up-to-date blijft. Dankzij de galerie met installatiekopieën, die meerdere versies bevat van het Windows Server-besturingssysteem en aanvullende serversoftware, kun je snel onderdelen ontwikkelen en testen.

Klik hier voor meer informatie over Microsoft Azure

.

.

Hosting oplossingen

Bent u nu op zoek bent naar dedicated hosting, managed hosting (Amazon, Azure of Google), betrouwbare webhosting of een flexibele oplossing die kan meegroeien met de behoefte van uw organisatie (bijv. werken in de Cloud), Analyst ICT kan u een zakelijke hosting oplossing bieden die past bij uw wensen.

.

.

VOIP telefonie

Voor steeds meer van onze klanten leveren wij ook een VOIP telefonie oplossing, dit doen we in sommige gevallen zelf maar samen met onze telefonie partners. Een telefonie oplossing is niet meer een losse oplossing maar heeft vaak een integratie met tal van ICT systemen. Denk aan uw CRM of ERP systeem.

.

.

Intrusion Detection System (IDS)

De hoeveelheid en complexiteit van hack–pogingen, datalekken, virusuitbraken, denial-of-services of andere cyberaanvallen groeien exceptioneel. Door het gebruik van een Intrusion Detection System (IDS) wordt een cyberaanval tijdig gedetecteerd en dit is essentieel om direct op bedreigingen te anticiperen en te acteren.

Met het Fox-IT Intrusion Detection System inspecteert Fox-IT het netwerkverkeer op verdachte activiteiten die tot schade kunnen leiden. Zodra bij Fox-IT het alarm afgaat, op basis van tal van indicatoren, maken de medewerkers een totaalanalyse. Vaak al binnen enkele minuten zijn wij op de hoogte gebracht van de dreiging met een advies, zodat er direct maatregelen getroffen worden.

Bij alle gegenereerde alarmen door het Intrusion Detection System verifieert een analist van Fox-IT of er daadwerkelijk sprake is van een aanval. Bij een zogenoemde false positive zal het systeem worden bijgesteld, zodat deze melding in de toekomst niet weer voorkomt. Dit allemaal gaat in overleg met Analyst ICT zodat we samen maximale veiligheid kunnen garanderen.

.